Over Onore Del Cibo

Oorsprong

Over Onore del Cibo

Oorsprong

Onore Del Cibo is ontstaan uit mijn passie voor streekproducten en mijn vele reizen naar het Middellandse Zeegebied. Tijdens deze reizen door Italië, Frankrijk, Portugal en Spanje heb ik ontelbare lokale winkeltjes, restaurants, streekmarkten en speciaalzaken bezocht, waar ik de puurste en meest authentiek smaken ontdekte. Deze unieke producten en de verhalen van de trotse makers achter elk product inspireerden me om Onore Del Cibo op te richten.

Duurzaamheid en lokale producten

Naast mijn liefde voor het Middellandse Zeegebied, ligt mijn hart ook bij de streekproducten uit de Euregio. Deze regio omvat Belgisch en Nederlands Limburg, de Ardennen en Noordrijn-Westfalen. Hier vind je talloze duurzame streekproducten, van meer dan 50 wijndomeinen tot een divers aanbod aan kaas, vlees, groenten en fruit. Streekproducten staan voor kleinschaligheid, seizoensgebondenheid en het harmoniseren van ecologie en economie. Het DNA van elk streekproduct is de boer, die met passie en zorg werkt aan duurzame en smaakvolle producten, of het nu gaat om traditionele of vegan varianten.

Kwaliteit en Smaak

In de loop der jaren ben ik steeds meer gefascineerd geraakt door de unieke kwaliteit en smaak, maar ook om het verhaal achter de producten. Massaproducten zijn overal verkrijgbaar, maar het zijn de unieke pareltjes, zoals een ambachtelijk gemaakte Limoncello uit een klein bergdorpje of de beroemde worst van de lokale slager, die het verschil maken in de keuken en aan tafel.

Voor de Fijnproever

Onore Del Cibo richt zich op zowel professionele koks als gepassioneerde hobbykoks. we leveren in Nederland en België aan fijnproevers die uren in de keuken doorbrengen en genieten van unieke smaakbeleving van streekproducten. Onze delicatessen worden met zorg geselecteerd en exclusief aan u aangeboden, zodat u de pure en authentieke smaken van Middellandse Zeegebied en Euregio kunt ontdekken.

Onze Missie

Wij willen uw partner en klankbord zijn op het gebied van streekproducten. Heeft u vragen over onze producten, samenstellingen of suggesties voor ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u met liefde verder.

Onore Del Cibo            Lekker, duurzaam, lokaal.